Cabanon

logo vouwwagen cabanonCabanon is een Frans vouwwagen en tenten merk. De vouwwagens van het Franse merk zijn van de klassieke modellen met een modern sausje. Het merk maakt al meer dan 50 jaar vouwwagens. Eerst voor het merk Conway uit Engeland. Maar dat vouwwagen merk ging failliet. Cabanon nam de bouwtekeningen over en ging zelf vouwwagens maken.

Naast Cabanon vouwwagens maakt het merk ook tenten. De tenten hebben een vergelijkbaar uiterlijk als de vouwwagens. Het merk produceert diverse tenten het zijn vooral tunneltenten. De tenten kenmerken zich door hun hoge kwaliteit. Dit is ook te zien in de vouwwagententen. De gebruikte materialen stralen kwaliteit uit. Het tentdoek is van een goede kwaliteit. Daardoor gaan de vouwwagens van Cabanon lang mee en zijn een goede investering.

Cabanon vouwwagens
cabanon tabora vouwwagen

Cabanon vouwwagens hebben verschillende vormen die afwijken van de “normale vouwwagen”. De Malawi en de Tabora vouwwagens zijn de meest simpele vouwwagens van het merk. De vouwwagens klappen uit en hebben een kleine voortent. De Malawi vouwwagen lijk een beetje op de Cabanon Safari Lodge.

Cabanon Safari Lodge vouwwagen

cabanon safari lodge vouwwagen
De Cabanon Safari Lodge vouwwagen hoort thuis in Africa. De vouwwagen is geinsireerd op zoals de naam al zegt een echte Safari Lodge. Door middel van een  slim opzet systeem is het een echte vouwwagen voor 4 tot 8 personen. Het kenmerkende ontwerp van deze Cabanon Vouwwagen maakt deze vouwwagen tot een graag geziene gast op de camping.

Meer Cabanon vouwwagens

cabanon manga vouwwagen
Verder zijn er nog de Cabanon Columbia vouwwagen, Cabanon Manga vouwwagen en de Cabanon Mercury vouwwagen. Deze drie vouwwagen modellen zijn gecombineerd met een tunneltent ontwerp. Het geeft de vouwwagens een eigentijds uiterlijk en veel binnen ruimte.

Bron: Cabanon De Wit Schijndel (www.de-wit.nl)

Cabanon is een Frans vouwwagen merk. De vouwwagens van Cabanon onderscheiden zich door het ontwerp.